Diensten

Zoek je een bedreven communicatieadviseur, projectmanager, tekstschrijver of interimmer? Ik sta uiteenlopende organisaties met raad en daad bij. Groot, klein, profit of non-profit: ik ben je graag van dienst.

chat    Communicatieadvies

Waar sta je nu? Hoe vertaal je de behoeften van jouw klant of doelgroep naar aansprekende communicatieboodschappen en welke online en offline communicatiemiddelen zet je in? Dit zet ik helder voor je op een rijtje en ik maak een beknopt advies. Als je wilt, stel ik een plan van aanpak op en kun je me inzetten voor de uitvoering.

icon_samenwerken    Communicatieprojecten

Jouw projecten snel van A naar B, met aansprekend resultaat. Of het nu gaat om pr, social media, een corporate website, een recruitmentcampagne of producties als filmpjes en (online) magazines. Ik maak een plan van aanpak, stel briefings op, schakel met externe partijen als pr-bureaus, vormgevers, filmmakers en fotografen, schrijf en redigeer teksten én bewaak de planning.

vergrootglas    Tekstschrijven, correctie & eindredactie

Heldere teksten voor uiteenlopende doelgroepen. Ik schrijf voor websites of social media, persberichten, (digitale) brochures, nieuwsbrieven, personeelsbladen en relatiemagazines. Je kunt me inzetten om jouw teksten te schrijven, maar ik ben ook een kei in het herschrijven, inkorten en corrigeren van teksten. Daarbij let ik op leesbaarheid, zinsconstructie, type- en spelfouten.

share    Interim 

Je kunt me inschakelen bij tijdelijke onderbezetting, bijvoorbeeld bij werkpieken, ziekte of verlof van een vaste medewerker, of tijdens de werving van een nieuwe medewerker. Ik heb uiteenlopende ervaring als (senior) communicatieadviseur en spring zo op jouw rijdende trein.

Hoe kan ik jou of jouw organisatie verder helpen? Ik denk graag met je mee.

 

Make it simple, but significant.