Ervaring & testimonials

De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur, projectmanager en tekstschrijver tbv uiteenlopende opdrachten en communicatiefuncties en heb ik (strategische) communicatieprojecten opgezet en uitgevoerd bij:

Testimonials

Angele Koenis

Teammanager communicatie/ Coördinator Campagnes bij Gemeente Amsterdam

Diana is een hele fijne collega. Gestructureerd, analytisch en een echte communicatieprofessional. Ze is collegiaal en een aanwinst voor ieder communicatieteam.

Krijn van Beek

Strategieontwikkelaar, gespreksleider en bestuurder

Diana zou het Ben Sajetcentrum twee maanden interim versterken. Ze bleef twee jaar, en dat zegt eigenlijk al heel veel. Ze was op haar plek en heeft enorm geholpen bij het strategisch denken over onze communicatie en PR en tegelijk bleek ze ook erg goed in hands on, gewoon doen. We moesten woekeren met de middelen en Diana was daarin meer partner dan opdrachtnemer. Precies wat we nodig hadden. Bovendien is ze een hele fijne collega met goed oog voor de mens.

Eliane Schoonman

Teamleider Communicatie NWO

Een eerste indruk: fijn dat je er bent, welkom. Daarna: wat lever jij een enorme bijdrage. Daarna: jij bent onmisbaarl Zo was het met Diana Spiering. Ze pakte de publiciteit rondom een groot congres voortvarend op en zorgde voor prachtige media-aandacht. Ook stortte ze zich met professioneel plezier op de herinrichting van de communicatie-afdeling. Een mooie maar soms lastige klus. Ze bracht structuur aan, betrok het team op een prettige manier en maakte plannen concreet en uitvoerbaar. Dank Diana, succes bij je volgende opdracht!

Bart Kret

Communicatieadviseur bij Gemeente Westland

Dankzij haar betrokkenheid en energie heeft Diana in hoog tempo het sociaal domein van onze gemeente weten te doorgronden. Dat leverde professionele en relevante middelen op en een goed visitekaartje namens ons team richting onze interne klanten. Ze is een fijne sparringpartner en weet complexe zaken op een gestructureerde wijze terug te brengen naar de essentie. En altijd met focus om waar het om draait: onze inwoners. Een fijne collega en fijn mens, wat gemeentebreed wordt gewaardeerd.

Jolijn de Leeuw

Communicatieadviseur Markant Centrum voor Mantelzorg

Diana is bij ons ingehuurd voor een aantal lopende en nieuwe communicatieprojecten. Van strategie tot uitvoering, Diana houdt overal rekening mee. Ze denkt aandachtig met je mee en komt met een passende oplossing. Diana werkt secuur en kan met weinig woorden een duidelijke boodschap overbrengen. In een relatief korte tijd heeft zij de klus geklaard en ons handvatten gegeven waarmee we verder kunnen.
Top gedaan Diana, bedankt!

Ezra van Tiel

Issuemanager & communicatieadviseur

Diana is een echte allround communicatieprofessional! Ze heeft strategisch inzicht, is hands-on en kan veel verschillende ballen in de lucht houden. Ze gaat altijd voor het beste resultaat, is constructief kritisch en heeft oog voor detail. En ze is nog eens een bijzonder prettig mens ook, met een grote betrokkenheid en oprechte interesse in mensen. lk ben blij dat ik met haar heb mogen werken!

This ain’t my first rodeo.